Rating: 4.6363636363636 sterren
11 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Rob Snelders
een jaar geleden

Ik heb nu een maand of 4 les van Mike.

Met mijn 53 jaar weer op zoek gegaan naar een docent nadat ik vastgelopen was in mijn eigen zoektocht in de muziek. iemand die mij voorbij mijn blokkades (de pentatonisch valkuil) en weer verder op weg kan helpen.

OK. De Pop/Rock/Blues akkoordjes, de blues, mineure en de majeur ladder onder de knie. Maar hoe nu toch netjes de arpeggio's en juiste toonladders bijd e juiste akkoorden te spelen? En hoe krijg je dat in vredesnaam in je kop en in je vingers? En hoe van de middle-of-the-road akkoorden naar de wat meer soul en jazzy akkoorden. En de bijbehorende ladders?

Geen zorgen: Mike weet de weg en weet het stapje-voor-stapje over te brengen. En wijst een route aan die ik zelf niet bedacht had. Remt ook af, als je het te ingewikkeld maakt voor jezelf.

Ik ga nog lang en met veel pleier veel van Mike kunnen leren. Waarvoor dank!

Alleen die metal van die gast man .... ;-)
Da's wel erg hard voor mij ...

Sander Brugman
2 jaar geleden

Mike is een hele fijne gitaardocent, hij weet de theorie en de praktijk in kleine behapbare brokken op te delen aan de hand van nummers die aansluiten bij de stijl die je voorkeur heeft. Het huiswerk wordt regelmatig begeleid met een zelfgemaakt filmpje, zodat je thuis nog eens goed kan nakijken hoe iets ook alweer moest. Al met al een aanrader.

Eva
2 jaar geleden

Door de lessen van Mike heb ik plezier gekregen in gitaarspelen en veel geleerd. Hij begeleidt stap voor stap, passend bij je niveau en doet dit motiverend en met aandacht. Kortom: een professionele inspirerende muzikant en docent!

Florian
2 jaar geleden

Ik ben heel blij met de lessen van Mike. De soorten muziek die we spelen zijn divers (varierend van metal tot funk) en als je een nummer graag wil leren zoekt Mike het voor je uit. En als je even geen inspiratie heeft, dan weet Mike altijd wel een leuk nummer.
Daarnaast brengt Mike zowel het gevoel (bv ritme), maar ook de theorie over. Zeker een aanrader

Laura
3 jaar geleden

Mike is een hele fijne docent! Hij heeft veel kennis en legt de lesstof goed en geduldig uit. Je kan eventueel zelf aangeven welke liedjes je wil spelen, hij zoekt de akkoorden en slagjes voor je uit. Daarbij zijn de lessen altijd gezellig!

Edwin Tuin
3 jaar geleden

Ik heb met veel plezier gitaarles gehad van Mike. Zijn lessen zijn leuk en sluiten aan op je muzikale interesse, leerdoelen en vaardigheden. Een aanrader!

Lola & Arjen
3 jaar geleden

Wij zijn ~ 4 jaar geleden (op 9 en 44 jarige leeftijd) samen begonnen met gitaarles bij Mike. Mike brengt ons elke les professioneel, geduldig en zeer motiverend stap voor stap verder om de vele aspecten van het gitaarspelen te leren. Zonder zijn lessen zouden wij nooit het niveau hebben bereikt waar we nu staan.

Konstant van der Linden
3 jaar geleden

Zeker voor beginners kan ik Mike aanraden. Hij heeft een brede kennis van technieken voor gitaarspel en weet deze over te brengen op het juiste nivo.

Wilfried Boon
3 jaar geleden

Na jaren van zelf aanmodderen besloot ik twee jaar geleden naar Mike te stappen voor les. Mike biedt mij de structuur om verder te komen. Hij kan je helpen met het onder de knie krijgen van muziek die je zelf aandraagt (hij zoekt het dan uit), maar hij heeft zelf ook een grote bibliotheek van lesmateriaal. Ik ben met Mike op een prettige manier weer een stuk verder gekomen. Mike mag dan wel een gitarist van het "heftige genre" zijn, zijn kennis is veel breder, dus laat je dat vooral niet afschrikken.

Cas de Wit
3 jaar geleden

Ik heb dankzij Mike ontzettend veel plezier gekregen in het maken van muziek. Via allerlei verschillende genres heb ik niet alleen beter leren gitaarspelen, maar ook een nieuwe muzieksmaak ontwikkeld.