Rating: 4.5625 sterren
16 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Anne
5 maanden geleden

Dag,

Geef je ook ukuleleles?
Mijn dochter van 6 wil graag hiermee gaan beginnen.

Mark
2 jaar geleden

Kundige en veelzijdige gitaarleraar. Ruime ervaring in studiowerk en op het podium. Ik had al wat ervaring met gitaarspelen en dit was de eerste keer dat ik les nam. Mike weet goed door te borduren op hetgeen al staat en weet je natuurlijk nieuwe dingen te leren.

Maartje
2 jaar geleden

Mijn zoon lest al een paar jaar met veel plezier bij Mike. De stukken die hij leert spelen, zijn altijd afgestemd op zijn muzieksmaak. Elke leerling kan bij Mike in de gewenste stijl leren spelen. Zeker een aanrader!

Wouter
2 jaar geleden

Mike is een sympathieke gitaarleraar die jouw niveau goed kan inschatten. Hij weet precies de juiste liedjes en oefeningen uit te kiezen die bij jouw niveau en interesse liggen. Hij kan zowel lesgeven aan kleine kinderen als aan volwassenen.

Dennis
2 jaar geleden

Na mijn mening de beste gitarist en gitaar-leraar van Nederland! De lessen zijn altijd super leuk en leerzaam. Nog nooit een saaie les gehad :)

Sebas
2 jaar geleden

Mike is een hele kundige en prettige gitaar leraar. Hij legt alles helder en rustig uit. Ook voor muziek theorie kan je zeker bij Mike terecht.
Een aanrader voor als je wilt leren gitaar spelen, of als je al ervaring hebt maar verder wil ontwikkelen.

Kevin
2 jaar geleden

Ik ben erg tevreden met Mike als gitaardocent. Hij legt alles goed en erg duidelijk uit. Als je opzoek bent naar een professionele gitaardocent die je geduldig en motiverend gitaar leert spelen dan is Mike zeker weten een aanrader!

Jan Dekker
2 jaar geleden

He Mike, altijd weer die gevoelige snaren:) En altijd weer een fijne les van een uur, ik leer veel van je, en dat gebruik ik natuurlijk bij het spelen in onze band. Je legt het goed uit, en we spelen samen lekkere pop/rock. Je trouwe leerling 67 jaar jong en nooit te oud om te leren. Groet Jan

Ricardo
2 jaar geleden

Zes maanden geleden ben ik als complete beginner, ik kon werkelijk nog geen akkoord spelen, begonnen met gitaarlessen bij Mike.

Ik had toen nooit gedacht dat ik in zo'n korte tijd in staat was om op mijn huidige niveau gitaar te spelen.

Mike is een zeer ervaren gitarist, maar nog belangrijker is dat hij didactisch erg goed is. Bij zijn lessen is het vooral veel 'hands-on': spelen, oefenen en indien gewenst de nodige muziektheorie die je helpt bij het spelen.

Mocht je lessen overwegen bij Mike, ik raad het je zeker aan!

Mvg,
Ricardo

Rob Snelders
3 jaar geleden

Ik heb nu een maand of 4 les van Mike.

Met mijn 53 jaar weer op zoek gegaan naar een docent nadat ik vastgelopen was in mijn eigen zoektocht in de muziek. iemand die mij voorbij mijn blokkades (de pentatonisch valkuil) en weer verder op weg kan helpen.

OK. De Pop/Rock/Blues akkoordjes, de blues, mineure en de majeur ladder onder de knie. Maar hoe nu toch netjes de arpeggio's en juiste toonladders bijd e juiste akkoorden te spelen? En hoe krijg je dat in vredesnaam in je kop en in je vingers? En hoe van de middle-of-the-road akkoorden naar de wat meer soul en jazzy akkoorden. En de bijbehorende ladders?

Geen zorgen: Mike weet de weg en weet het stapje-voor-stapje over te brengen. En wijst een route aan die ik zelf niet bedacht had. Remt ook af, als je het te ingewikkeld maakt voor jezelf.

Ik ga nog lang en met veel pleier veel van Mike kunnen leren. Waarvoor dank!

Alleen die metal van die gast man .... ;-)
Da's wel erg hard voor mij ...